Sofija-black weekend


Jednodnevni izlet

Sofija – šoping

BLACK WEEKEND!!!!!
28.11.2020.

NE PROPUSTITE VIKEND U SOFIJI GDE JE SVE NA POPUSTU OD 50%.

Program putovanja:
Polazak iz Niša u vecernjim satima sa parkinga kod Tempa.
Jutarnja vožnja preko graničnog prelaza Gradina sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti, odmora i osveženja. 
Dolazak u Sofiju u prepodnevnim časovima i odlazak do centra grada. Slobodno vreme u centru za doručak, šetnju, šoping. Nakon toga odlazak do tržnog centra The Mall www.themall.bg. The Mall je jedan od najvećih šoping centara na ovim prostorima sa preko 120 prodavnica sa ženskom, muškom i dečijom odećom, obućom, galanterijom, donjim rubljem, kućnim potrebštinama i brojnim idejama za slobodno vreme s popustima tokom cele godine. Slobodno vreme za šoping, razgledanje i ručak u jednom od brojnih restorana. Nakon The Mall-a odlazak do Jambo-a https://corporate.e-jumbo.gr/bg/. Jambo nudi širok asortiman igračaka, za sve uzraste i svačiji ukus, proizvode za bebe, kancelarijski pribor, sezonsku robu, robu za uredjenje doma. Nakon slobodnog vremena,polazak za Nis.
Večernja vožnja preko graničnog prelaza Gradina. Dolazak u Niš u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– vanlinijski prevoz autobusom na relaciji prema programu putovanja,
– troškove organizacije putovanja
– usluge turističkog vodiča – pratioca prema programu, za vreme trajanja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA :
– troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (nije obavezno)
– putnikove individualne troškove

 

Cena iz Nisa: 1.290,00 din

Cena iz Leskovca:1.690,00 din

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETE (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.USLED NEPREDVIDJENIH OKOLNOSTI(VREMENSKIH NEPOGODA,ZATVARANJE LOKALITETA,RESTORANA…),ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU.AGENCIJA ZADRZAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJANE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.ORGANIZATOR ZADRZAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA SADRZAJA U PROGRAMU.

ORGANIZATOR PUTOVANJA WIN TRAVEL