Skoplje-Kanjon Matka


SKOPLJE I KANJON MATKA
JEDNODNEVNI IZLET

 

Program putovanja:
 Polazak iz Niša u ranim jutarnjim casovima. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju uz kraće pauze radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti.
Dolazak u Skoplje u jutarnjim časovima. 
Obilazak grada: 
Skopska tvrđava-kale, crkva Sv.Spasa, Mustafapašina džamija, Stari deo grada (Kuršumli An, Kapan An, Suli An, Trg Makedonija, Bezisten, Ćifte Amam i Dautpašin Amam),muzej holokausta, muzej revolucionarne borbe, arheološki muzej, fontana sa spomenikom, ulica Makedonija, spomen dom Majke Tereze, stara železnička stanica-muzej grada Skoplja, zgrada Parlamenta, spomenik palih heroja, porta Makedonija…).Kroz prolazak starim delom grada postoji mogućnost posete Memorijalnom centru holokausta Jevreja.Slobodno vreme se može iskoristiti za razgledanje grada, šoping, šetnju, odmor, obrok…

Nakon centra odlazak do soping centra.
Slobodno vreme za šoping u jednom od najvećih tržnih centara ‘‘Skopje city mall’’. 

Fakultativno odlazak do kanjona Matka(Kanjon Matka, kao jedno od najpopularnijih izletišta, ugnjezdio se na oko 5000 hektara zapadno od Skoplja.Razloga za obilazak kanjona Matka ima na pretek. Predivno okruženje, izvrsna gastronomska ponuda i vožnja brodićima su odlična pozivnica za one koji vole laganije da provedu slobodno vreme. Ljubitelji sporta i aktivnog odmora će svoju radost naći u nekoliko planinarskih staza.Ovde se nalazi 10 pećina, od 20 do 176 metara sa izuzetno atraktivnim tunelima i prolazima, ali i dve vertikalne jame dubine do 35 metara. Nadaleko je čuvena pećina Vrelo koja je bila i u trci za svetska čuda prirode…). Povratak u centar grada.

Polazak za Niš u vecernjim casovima

Aranžman obuhvata:
• prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema), 
• obilazak grada u pratnji vodica
• agencijske usluge

Aranžman ne obuhvata:
• individualne troškove 
• fakultativni izlet do kanjona Matke – doplata 5 eur
• putno osiguranje

                                 Cena iz Nisa:1.190,00 din

                   Cena iz Leskovca:1.000,00 din

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETE (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.USLED NEPREDVIDJENIH OKOLNOSTI(VREMENSKIH NEPOGODA,ZATVARANJE LOKALITETA,RESTORANA…),ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU.AGENCIJA ZADRZAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJANE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.ORGANIZATOR ZADRZAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA SADRZAJA U PROGRAMU.

ORGANIZATOR PUTOVANJA WIN TRAVEL