Lešje-Etno Selo Balašević-Sokobanja


Relax izlet

11.11.2020.
Niš – Manastir Lešje – Etno selo Balašević – Sokobanja – Niš


Program putovanja:
Polazak sa parkinga kod Tempa u jutarnjim časovima. Lagana vožnja do manastira Lešje. Manastir Lešje udaljen je desetak kilometara od Paraćina, zadužebina je župana Vukoslava koji je na svom posedu podigao Bogorodičinu crkvu u periodu između 1355. i 1360. godine i poklonio manastiru Hilandaru. Slobodno vreme za razgledanje manastira.

Odlazak do Etno sela Balašević. Etno selo Balašević se nalazi u Istočnoj Srbiji, u podnožju planine Rtanj. Poseduje restoran sa domaćom gibanicom i domaćim kiselim mlekom.

Nakon osveženja u restoranu, put nastavljamo ka Sokobanji. U banji je planirnao slobodno poslepodne za šetnju i razgledanje banje.

Povratak za Niš planiran je u večernjim časovima.

Cena iz Nisa: 890,00 rsd
Cena iz Leskovca:1.290,00 rsd
Cena je aktuelna do 07.11.2020 g. nakon čega može doći do njenog uvećanja.

– Cena aranžmana obuhvata :
– Prevoz turističkim autobusom prema planu i programu putovanja
– Usluge turističkog pratioca (vodiča) i obilaske prema programu
– Organizaciju puta u celosti
– Cena aranžmana ne obuhvata :
– Individualne troškove putnika
– Ulaznice za lokalitete

Napomena: cene su podložne promenama i stvar su politike samog lokaliteta.
Način plaćanja:
• Gotovinsko plaćanje: depozit 500 RSD prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje.
• Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 3 dana od datuma izdavanja.

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETE (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA
PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.USLED NEPREDVIDJENIH OKOLNOSTI(VREMENSKIH NEPOGODA,ZATVARANJE LOKALITETA,RESTORANA…),ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU.AGENCIJA ZADRZAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJANE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.ORGANIZATOR ZADRZAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA SADRZAJA U PROGRAMU.
ORGANIZATOR PUTOVANJA WIN TRAVEL