Krupajsko vrelo-Ravanica-Resavska pećina-Stolovo


Manastir Ravanica-Resavska pećina-

Krupajsko vrelo-Etno selo Stolovo

20.06.2021.

Program putovanja:

-Polazak iz Niša u jutarnjim časovima i put prema manastiru Ravanica.

-Dolazak u manastir Ravanica, koji je jedan od najznačajnijih spomenika srpske srednjovekovne kulture i najznačajnija građevina koja pripada takozvanoj „Moravskoj školi“.

-Nakon obilaska Ravanice polazak ka Resavskoj pećini. Resavska pećina je zaštićeni spomenik prirode i svrstava se u zaštićeno područje prve kategorije. Resavska (Divljakovačka) pećina je pećina u Centralnoj Srbiji na 20 km od Despotovca, u krečnjačkom brdu Babina Glava, na obodu kraškog polja Divljakovac, kod sela Jelovac. Spada među najveće i najlepše pećine u Srbiji.

-Nakon obilaska pećine uputićemo se ka Krupajskom vrelu. Po dolasku u Krupajsko vrelo predviđeno je slobodno vreme za razgledanje i uživanje u lepotama vrela. Krupajsko vrelo koje na površini stvara kraško jezero,  svojom jedinstvenom lepotom neodoljivo mami u carstvo šuma, voda i čistog planinskog vazduha. Obilazak Krupajskog vrela i nastavak puta ka Nišu sa usputnim zadrzavanjem u etno selo Stolovo.

-Etno selo Stolovo smešteno je u moravskoj dolini između gradova Ćuprije i Paraćina, uz autoput- Koridor 10. Jedno je od najlepših na teritoriji naše zemlje, idealno za beg od gradske buke. Slobodno vreme za osveženje, obrok, šetnju, slikanje… Nastavak puta ka Nišu.

-Planirani dolazak na mesto polaska je u večernjim časovima.

Kraj programa

Cena iz Niša i Aleksinca: 1.399,00 din

Iz Prokuplja: 1.699,00 din

Iz Leskovca i Vlasotinca: 1.799,00 din

CENA ARANŽMANA  UKLJUČUJE:

  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima turističke kategorije
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Individualne troškove putnika
  • Ulaznice za lokalitete (Resavska Pećina 350din)

Napomena: cene su podložne promenama i stvar su politike samog lokaliteta.

Način plaćanja:

  • Gotovinsko plaćanje: depozit 500 RSD prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje.
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 3 dana od datuma izdavanja

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETE (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.USLED NEPREDVIDJENIH OKOLNOSTI(VREMENSKIH NEPOGODA,ZATVARANJE LOKALITETA,RESTORANA…),ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU.