Sarajevo-Višegrad-Vrelo Bosne


 

Sarajevo-Višegrad-Vrelo Bosne

02.10.2021.

Program putovanja:

-Polazak iz Niša sa dogovorenog mesta je predviđen u kasnim večernjim časovima. Vožnja ka Višegradu sa usputnim pauzama.

– Dolazak u Višegrad u jutarnjim časovima. Obilazak Andrićgrada sa posetom ćuprije na Drini. (Andrićgrad ili Kamengrad je deo grada, kulturni centar i vrsta etno-sela, koji se nalazi na lokaciji Ušće na samom ušću rijeka Drina i Rzav u Višegradu čiji je idejni tvorac režiser Emir Kusturica). U Andrićgradu postoji gradsko pozorište, moderni bioskop, gradska uprava, akademija lepih umetnosti, zgrada Andrićeve gimnazije, rečna marina i pristanište, hoteli, trgovi, crkva, stari han, dućani i spomen kuća Ive Andrića.

-Nakon obilaska Višegrada nastavljamo putovanje ka Sarajevu. Po dolasku u Sarajevo planirana je pešačka tura uz pratnju vodiča. Pešačku turu završavamo u Sarajevskoj pivari gde imate mogućnost degustacije njihovih autenticnih proizvoda. Slobodno vreme u gradu gde možete probati sarajevske ćevape u somunu, sarajevske tulumbe i baklave, kao i uživanje u samom Sarajevu.

-Fakultativni odlazak do Vrela Bosne, gde je predviđeno slobodno vreme za obilazak i individualne aktivnosti.

-Polazak za Srbiju u vešernjim časovima. Dolazak je predviđen u toku noći, subota na nedelju.

Kraj programa.

Cena aranzmana iz Niša,Aleksinca i Kruševac: 2.590,00 din

Iz Leskovca i Prokuplja: 2.990,00 din

Iz Bele Palanke: 2.890,00din

CENA ARANŽMANA  UKLJUČUJE:

  • Prevoz na relacijama prema programu autobusima turističke kategorije

               (Postoji mogucnost skupljanja putnika po usputnim gradovima na auto-putu)

  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
  • Organizacioni i drugi troškovi agencije

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

  • Individualne troškove putnika
  • Ulaznice za lokalitete
  • Fakultativni odlazak do Vrela Bosne-5 eur
  • Putno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja:

  • Gotovinsko plaćanje: depozit 1000 RSD prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre polaska na putovanje.
  • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 3 dana od datuma izdavanja.
 

Napomena: cene su podložne promenama i stvar su politike samog lokaliteta.

 

PREMA ZAKONU O TURIZMU, ČLAN 79, ZA JEDNODNEVNE IZLETE (PUTOVANJA KRAĆA OD 24h), NIJE OBEZBEĐENA ZAŠTITA U POGLEDU GARANCIJE PUTOVANJA

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 50 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE PET DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. FAKULTATIVNI IZLET DO VRELA BOSNE SE REALIZUJE NA  MINIMUM 30 PRIJAVLJENIH PUTNIKA.AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGAČIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.USLED NEPREDVIDJENIH OKOLNOSTI(VREMENSKIH NEPOGODA,ZATVARANJE LOKALITETA,RESTORANA…),ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA POJEDINIH SADRŽAJA U PROGRAMU.AGENCIJA ZADRZAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM.AGENCIJANE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE DRUGACIJE USMENE INFORMACIJE O PROGRAMU PUTOVANJA.ORGANIZATOR ZADRZAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA SADRZAJA U PROGRAMU.

ORGANIZATOR PUTOVANJA WIN TRAVEL