BEČ AVIONOM IZ NIŠA


BEČ – AVIONOM IZ NIŠA

31.01.-03.02.2020

21.02.-24.02; 06.03.-09.03.2020

Program putovanja:

1. dan petak  NIŠ –  BEČ 

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona, najkasnije 15:00h. Let je u 17:00h.
Čekiranje za let. Po sletanju u Beč u 18:25h, transfer do hotela kombijem/ busom. Smeštaj. Slobodno vreme za večernji individualni izlazak i šetnju. Noćenje.

2. dan subota BEČ

Doručak. Nakon doručka  slobodno vreme ili  mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do centra Beča gradskim prevozom. Polazak iz hotela u 09:30h. metroom ili vozom sa vodičem. Dolazak u centar grada I pešačka tura upoznavanja i šetnja kroz prvi becirk, Opera, Kertner ulica,Stefanov trg i Stefanova katedrala, zimska rezidencija Habsburgovaca – Hofburg, Trg Marije Terezije.Slobodno vreme. Individualan povratak u hotel. Noćenje.

3. dan nedelja – dan za kulturu – BEČ – DVORAC ŠENBRUN – BELVEDERE – HUNDERTWASER

Doručak. Nakon doručka  slobodno vreme ili  mogućnost organizovanja fakultativnog izleta dvorca Šenbrun – letnje rezidencije Habsburgovaca. Razgledanje carskih prostorija i odaja i šetnja prelepim parkom. Nakon obilaska dvorca Šenbrun slobodno vreme u gradu   … u nastavku obilazak dvorca Belvedere (dvorac ili palata Belvedere predstavlja prostranstvo sačinjeno jednim od najlepših baroknih ansambla na svetu koje je  okruženo prelepo uređenim parkovima i vrtovima. On je ujedno i jedan od najvećih atrakcija i zaštitnih znakova Beča. Njega čine gornji i donji Belvedere I već pomenuti parkovi i vrtovi. Ovo velelepno zdanje je izgrađeno u 18. veku za princa Eugena Savojskog u bečkom trećem becirku (bečka gradska opština), koju takođe nazivaju i Landstraße. Ona je predstavljala letnju rezidenciju, a izgradio je barokni arhitekta Johann Lukas, koji je bio miljenik princa Eugena. Princ je takođe doveo i venecijanskog kipra Đovani Staneti koji je bio desna ruka arthitekte Lukasa i bio je zadužen da osigura pravi italijanski kiparski doprinos) i Hundertwaser ( Zaigrani Hundertwasser jedan je od bečkih simbola. Najpoznatije njegovo ostvarenje u Beču jeste stambeni kompleks u četvrti Landstraße, prikladno nazvan Hundertwasserova kuća, odnosno Hundertwasserhaus.) Nakon obilaska povratak do centra i slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan ponedeljak BEČ –  NIŠ

Napuštanje hotela. Slobodno vreme za šetnju i šoping do transfera na aerodrom. Polazak aviona za Niš.  u 14:40h.

Po sletanju u Niš, kraj programa.

 

Cena po osobi od 119€

+dinarski deo aranžmana po osobi od 5,990din (podložno je promeni)
*obuhvata povratnu avio kartu,mali ručni prtljag (40cmx30cmx20cm)

 i transfer aerodrom-hotel-aerodrom

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA DEVIZNI DEO+DINARSKI DEO:
Cene iz tabele su u evrima + dinarski deo po osobi i cena je sklona promeni zavisno od datuma rezervacije!
– Povratni avionski prevoz (Wizz Air) na relaciji Niš-BEČ-Niš (uključen mali ručni kabinski prtljag dimenzije 40cmx30cmx20cm, doplata za drugi ručni kabinski prtljag do 10kg dimenzije 50cmx40cmx23cm je 15€ po pravcu-podložno promeni),
– Smeštaj u hotelu 3* u Beču na bazi 3 noćenja sa doručkom,
– Transfer aerodrom-hotel-aerodrom,
– Troškove organizacije putovanja,
– Usluge licenciranog turistikog vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– međunarodno zdravstveno osiguranje,
– boravišnu taksu,
– fakultativne izlete,

FAKULTATIVNI IZLETI:

-Obilazak centra Beča – 20€ po osobi,
(ukljucena karta za sve vrste gradskog saobraćaja u Beču koja važi 24h)
-Obilazak dvorca Šenbruna sa ulaznicom za Imperijal turu kroz dvorac,i korišćenje audio guide, dvorac Belvedere sa obilaskom dvorišta i zadržavanjem od 30min  i  Hundertwaser  sa zadržavanjem od 30min – 35€ po osobi.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.
 – dinarski deo odmah prilikom rezervacije, devizni deo najkasnije do 10 dana pre polaska.

Napomena: za putovanje u Austriju je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju

 

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 30. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije licenca OTP 2/2019